Tanfolyamaink

Minden képzésünk összerakásakor, az az elsődleges szempont, hogy az átadott tudás és a piaci igények egyezzenek. Nálunk nem fogsz feleslegesen az iskolapadban ülni és jegyzetelni, tanulni és fejlődni fogsz már az első naptól.

Tanuld meg a jövő szakmáit már ma! A Present Academy csapata olyan gyakorlati tudással rendelkező szakemberekből áll, akik fejükbe vették, hogy a megreformálják a felnőttoktatást. Legyen szó esti vagy nappali képzésről , minden esetben arra fókuszálunk, hogy képzéseink gyakorlati tudást adjanak már a kezdetektől. Partnerhálózatunknak köszönhetően nagy mértékben tudunk Neked segíteni abban, hogy a tanfolyam végén akár álláslehetőséget is kaphass.

Online marketing alap képzésünket ajánljuk mindenkinek, aki szeretné tudását aktualizálni vagy saját vállalkozást indítani. Fókuszban a fenntartható fejlődés és a digitális szemlélet van. Amennyiben sikeresen elvégezted az alap tanfolyamot, akkor van lehetőséged belemenni egészen a részletekbe is haladó képzésünkkel. Video marketing tanfolyamunkat ajánljuk mindenkinek, aki szeretne vlogolni vagy saját videókat készíteni és azokat szerkeszteni.

online marketing tanfolyam

KEZDŐ online marketing tanfolyam

Nem az a kérdés, hogy van-e weboldalad, hanem hogy megfelelően tudod a fogyasztóidat oda csalogatni és ott is tartani. Az online marketing nem ördögtől való tudomány csupán szükséged van 46 órára, hogy elvégezhesd az online marketing képzésünket

Bővebben Bővebben
Video-marketing-képzés

Videómarketing tanfolyam

Az online marketing egyik leghatékonyabb eszköze a videós tartalomgyártás. Bizonyos típusú videók elkészítéséhez nincs szükség profi filmes stábot igénybe venned: saját eszközeiddel, akár az okostelefonoddal rögzítheted a videókat. Ezeknél a videóknál …

Bővebben Bővebben

HALADÓ online marketing tanfolyam

A képzés végére komplett digitális marketing stratégiát fogsz tudni alkotni, érteni fogod a csatornák közötti különbségeket. Meg tudod majd határozni egyes csatornák feladatát és el tudod azokat helyezni a marketing mixben…

Bővebben Bővebben
Present academy online marketing

FRONTEND fejlesztő (webszerkesztő) tanfolyam

Frontend programozó képzésünkben megtanítjuk neked azokat az alapokat, hogy egyedi weboldalakat tudj önállóan készíteni. A képzés során megtanulod a HTML5, CSS3-mal történő webfejlesztést, reszponzív weboldal kialakítást.

Bővebben Bővebben
webszerkesztő tanfolyam

Webszerkesztő tanfolyam kezdőknek

Webszerkesztő tanfolyamunk során megtanítjuk neked azokat az alapokat, amelyekkel egyedi weboldalakat tudsz önállóan készíteni. A képzés során megtanulod a HTML5, CSS3-mal történő webfejlesztést, reszponzív weboldal kialakítást.

Bővebben Bővebben