Rólunk

A Present Academyt olyan szakemberek hozták létre, akik maguk is aktívan dolgoznak, legyen szó ekereskedelemről, online marketingről, videó marketingről, illetve egyéb kurrens szakmákról. Mivel oktatóink folyamatosan dolgoznak a szakmájukban nemzetközi piacokon így mindig aktuális és használható gyakorlati tudást adnak át. Végig megyünk azokon a tapasztalatokon, hogy mi az, ami működik és tapasztalataink szerint mi az, ami nem… csatlakozz hozzánk és tanuld meg a jövő szakmáit ma!

Kik vagyunk?

Olyan aktív tudással rendelkező szakemberek vagyunk, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy tudások aktuális maradjon annak érdekében, hogy a jövő szakmáit már ma is űzhessük. Van, aki ekereskedő és több országban értékesít különböző stratégiák mentén és van, aki online marketing stratégiákat épít nagyvállalatoknak itthon és külföldön egyaránt. Mindenhol arra fókuszálunk, hogy ne olvassuk a szakmát, hanem írjuk azt.

Mi a célunk?

Fel szeretnénk építeni egy olyan oktatási kultúrát, ahol a tudás átadása nem azon múlik, hogy elolvastad-e a tankönyvet, hanem nap-mint-nap csinálod. Szakembereink aktuális és gyakorlati tudásukat adják át diákjainknak, hogy első naptól kezdve azonnal bele tudjanak kezdeni a munkába legyen szó karrier váltásról, saját vállalkozás építéséről stb.

Teaching the present to
the future.

Képzési módszerünk

Mindig a legaktuálisabb tudást oktatjuk, ami sosem ugyanaz amint ami az előző alkalommal elhangzott. Aktuálisnak lenni és azt oktatni megköveteli, hogy diákjainkat is a folyamatos változás és változtatás szellemére neveljük, hogy minél könnyebben tudjanak alkalmazkodni az új helyzetekhez. Hacsak abba gondolunk bele, hogy milyen hirdetések voltak 1-2 éve és most milyen rendszereken dolgozunk már nem tudnánk nemhogy aktuálisak lenni, de a piacon versenyképesek sem.

145

diák

31

állásajánlat

275

tanóra

Oktatóink

Lépj velünk kapcsolatba

Present-academy-google-térkép

Cím

1036 Budapest,
Bécsi út 53-55.
Az iskola bejárata a
Csemete utca 10-es számnál.

Present academy telefon

Telefon

+36 30 511 0258

present-academy-messenger

Messenger

Present.Academy

Email marketing, ppc és seo ügynökség
Be Social - Közösségi média ügynökség
BioTechUSA online marketing