Ismerd meg Petit

Peti folyamatszervezőből képezte magát online marketing szakemberré. Jelenleg főállásban a Coffeebreak online marketing ügynökség alapító tulajdonosa és a Getting Things Done (GTD) módszer oktatója. Szakterülete a SEO és a content marketing.

toth-czere-peter_SEO

Tóth-Czere Péter

oktató, SEO és Content marketing

 

Teljesen tájidegen nagyvállalati folyamatszervezőből képeztem át magam, amiről egyébként menet közben kiderült, hogy kincset érő alap tudás, ha nagyvállalati ügyfeleknek kell tanácsot adnom marketing folyamatokkal kapcsolatban. Eleinte szabadúszókent nagyvállalatoknál, majd a kkv szektorban, később a Telenor SEO és tartalommarketing szakértőjeként. Jelenleg pedig saját full-service ügynökségemmel segítjük a jó tartalomra, minőségi SEO-ra és átfogó online marketingre szomjúhozó partnereinket.

A mindennapokban a fent említett területek folyamát igyekszem egy közös mederbe terelni, a minél nagyobb hatékonyság elérése jegyében. Ehhez számtalan módszert próbáltam ki, de végül a GTD (Getting Things Done) lett a befutó. Olyannyira, hogy ezt szerettem volna másoknak is oktatni. Ma már megtehetem ezt, a Hamar Productivity Consulting tréner partnereként.

Ami még fontos rólam: egy feleség és két lány gyermek mellett otthon soha nem jutok szóhoz, így az online térben tudom csak elmondani – nektek – a véleményemet. Jelen esetben főleg a tartalommarketingről. Amitől pedig sebezhetetlen vagyok, az az aikido.

Ezeken a kurzusokon találkozhatsz vele:

Az élet túl rövid, hogy fekete és fehér legyen!