Oktatóink

Igyekszünk olyan szakemberekkel együtt dolgozni, akikről tudjuk, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon tudják átadni tudásukat diákjaink számára. Kiemelten ügyelünk arra, hogy előadőink a tanfolyamok alatt megosszák gyakorlati tapasztalataikat és ezáltal diákjaink azonnal használható tudásra tehessenek szert.

Csermák Szabolcs Etikus hacker

Csermák Szabolcs

Az IT Biztonság iránt 2010 körül kezdtem aktívan érdeklődni, végül 2013-ban tettem le a Certified Ethical Hacker vizsgát, és kezdtem el rendszereket auditálni. 2018 szeptemberében 30 napos laborgyakorlat után szereztem meg az OSCP (Offensive Security Certified Professional) minősítést.

szabó-csenger

Szabó Csenger

Ügyfelei között vannak híres influenszerek, startupok, KKV-k, nagy webshopok valamint multinacionális vállalatok is. Csenger több sikeres kampányt tervezett és bonyolított le chatbotokkal világszerte.

Papp Gergely frontend fejlesztő

Papp Gergely

2009-ben végeztem a BME műszaki informatika szakán, 5 éves képzésben. Igyekszem mindig a legfrissebb techológiákat használni és folyamatosan képezni magam, és ezt a szintetizált tudást átadni hallgatóimnak. Oktatással 2009 óta foglalkozok, kiscsoportos és egyéni oktatás keretei között.

Trib Gergő videó marketing képzés oktató

Trib Gergő

Gyártásban operatőrként és rendezőként veszek részt, de a gyártás-előkészítés és a videó marketing stratégia alkotás a fő profiljaim. Tőlem megtanulhatod a videó marketing stratégiai alapjait.

Marosváry Daniel videó marketing képzés

Marosvári Dániel

A Pázmányon végeztem kommunikáció és médiatudomány szakon. Helyi televízióknál kezdtem dolgozni, azonban utóbbi évben kis- és középvállalkozásoknak és multinacionális cégeknek készítek videókat forgatókönyvíróként, rendezőként és vágóként. Segítségemmel megtanulhatod a videó marketing alapjait.

toth-czere-peter_SEO

Tóth-Czere Péter

Szenvedélyes digitális és tartalommarketing stratéga vagyok, akinek a célja, hogy egyedülálló digitális élményt teremtsen ügyfelei számára. Tőlem a tanfolyam során a SEO és tartalom marketing alapjait tanulhatod majd meg, legyen szó közösségi médiáról, blogról vagy portálról.

Tóth Szabolcs online marketing oktató

Tóth Szabolcs Attila

Legnagyobb feladatomnak tekintem, hogy kompetitív online marketing tudáshoz juttassam azokat, akiknek iránytűre van szükségük modern digitális világunkban. Kommunikációs és branding kampányokat fogok veletek megismertetni a tanfolyam során.

Portik Zalán

Portik Cseres Zalán

KKV-től egészen az enterprise szintű ügyfelekig dolgoztam digitális marketing, PPC és analitikai projektekben. Igyekszem mindig aktuálisnak maradni magyar és nemzetközi piacokon, ügyfeleim révén rengeteg dolgot tudtam megtanulni, amit most szívesen megosztok veletek.

Fantasztikus volt Szabolcstól és Zalántól tanulni, csak azt sajnálom, hogy ilyen gyorsan véget ért a kurzus. – Krisztina